(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Polévka Minestrone s kapáním
Potřebné ingredience
Mražená zelenina, máslo, zeleninový bujon,sůl, pepř,uzenina nebo zbytky vařeného,pečeného masa, sýr
Kapání: 1 vejce,polohrubá mouka,1 lžíce mléka,sůl
Postup přípravy
Na másle osmahneme zeleninu,zalijeme vodou,přidáme zeleninový bujon,sůl,pepř. Ke konci vaření přidáme uzeninu nebo maso a přes vidličku vlijeme kapání. Krátce ještě povaříme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Kapání-vejce rozšleháme s mlékem a se solí a přidáváme mouku,tak aby jsme měly polohusté těstíčko.
Kapání-vejce rozšleháme s mlékem a se solí a přidáváme mouku,tak aby jsme měly polohusté těstíčko.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé